Lietuvių kompanijos „Teamgate“ CRM sistema – tarp lyderiaujančių pasaulio gigančių

Lietuvių kompanijos „Teamgate“  kuriama CRM (angl. customer relationship management) sistema, „GetApp.com“ reitingų lentelėje puikuojasi tarp pasaulio CRM gigančių, kaip „Salesforce“ ar „Zoho – CRM“. „GetApp“ yra lyderiaujanti sistemų, aplikacijų bei startuolių apžvalgos ir reitingavimo platforma, kurioje savo produktus pristato tiek lyderiaujančios pasaulio kompanijos, tiek naujai besikuriantys startuoliai.

Šiandieninėje ir perpildytoje debesų kompiuterijos sistemų rinkoje vartotojui tampa vis sunkiau išsirinkti patikimą produktą, nes kiekvienas iš jų pasižymi skirtingomis funkcijomis bei savais privalumais. Su „GetApp“ kiekvieną ketvirtį rengiamais sistemų reitingais ( vad. GetRank) bei patogia platformos filtravimo pagalba ir vartotojų atsiliepimais, potencialus pirkėjas gali lengvai išsirinkti sau labiausiai tinkantį produktą. Pagal „Power Reviews“ atliktus tyrimų duomenis, net 70% vartotojų prieš įsigydami produktą, skaito atsiliepimus bei komentarus internete. O tuo tarpu „Search Engine Journal“ atliktas panašus tyrimas rodo, kad net 63% vartotojų yra labiau linkę pirkti produktą iš svetainės, kuri turi gilią produkto analizę bei vartotojų atsiliepimus.

„GetApp“ reitingavimo tikslas yra atsakyti į penkis dažniausiai  vartotojų užduodamus klausimus, kurie tiesiogiai lemia kliento sprendimą įsigyjant sistemą:

Atsiliepimai. Ką jau esami klientai mano apie produktą?

Integracija. Kaip lengvai sistema bus įdiegiama į jau esančias?

Mobilumas. Ar sistema bei duomenys gali būti naudojami su išmaniaisiais telefonais bei planšetėmis?

Socialinė bendruomenė. Koks yra produktą vienijančios bendruomenės dydis?

Saugumas. Ar kliento duomenys bus saugūs šios įmonės rankose?

Šie klausimai yra tik pirmieji žingsniai, ilgame pasirinkimo procese. Tačiau atsakius į juos yra sutaupoma daug laiko ir resursų naršant bei ieškant tinkamiausios sistemos Jūsų verslui.

Teamgate šuolis

„GetApp“ platforma veikia Google paieškos sistemos principu – kuo produktas yra aukštesnėje vietoje, tuo jis yra palankiau reitinguojamas bei lengviau pasiekiamas vartotojui. O GetRank reitingų sistema yra sukurta tam, kad produkto paieška vartotojui taptų trumpesnė ir aiškesnė bei padėtų išsirinkti labiausiai vartotojo poreikius atitinkančią debesų kompiuterijos sistemą. Išskirtas pagal produktų kategorijas, GetRank atrenka TOP 25 debesų kompiuterijos sistemas kuriančias įmones. Kiekvienas GetRank įvertinimas yra nešališkas, vartotojui suteikiantis išsamią informaciją bei palyginantis skirtingus produktus bei jų funkcijas. „GetApp“ neskatina vartotojų rašyti atsiliepimus, o geresnės pozicijos reitingų lentelėje nusipirkti yra neįmanoma; produktus reitinguoja tik nepriklausomi, patyrę ir sertifikuoti savo srities ekspertai.

„Teamgate“ atsiradimas „GetApp“ platformoje demonstruoja aukštą sistemos poziciją rinkoje. Pagal „GetApp“ reitingų lentelę, „Teamgate“ pirmąjame ketvirtyje užėmę 23 vietą, antrąjame šoktelėjo į 11 poziciją ir šiandien dominuoja tarp rinkos lyderių. Tokį spartų „Teamgate“ šuolį reitingų lentelėje lėmė komandos darbas ne tik kuriant sistemą, bet ir ją nuolatos tobulinant, atsižvelgiant į vartotojų patirtį (angl. user experience) bei rinkos poreikius. Lyginant pirmojo ir antrojo ketvirčių reitingų analizes, „Teamgate“ CRM sistemoje tobulino sistemos integracijos procesus ir mobiliąją versiją bei pagerino sistemos saugumo rodiklius. Darbai neliko nepastebėti ir tai lėmė dar geresnius jau esančių vartotojų atsiliepimus bei spartų šuolį į viršų reitingų lentelėje.

11 vieta GETAPP.com vertinime. Ką mums tai reiškia?

11 vieta lyderiaujančios produktų apžvalgos platformoje „GetApp“ reiškia ne tik didesnį kompanijos matomumą ar padidėjusį lankytojų ir pardavimų skaičių, bet ir didesnį produkto pripažinimą bei patikimumą pasaulinėje CRM sistemų arenoje. Produktų reitingavimas supažindina vartotojus su industrija, jos pokyčiais, padėdamas pasirinkti tinkamiausią ir efektyviausią debesų kompiuterijos SaaS (angl. Software as a Service) sistemą Jūsų verslui.

„Aukšta pozicija „GetApp“ reitinguose išlošiame tiek mes, tiek vartotojas. Vartotojas lengviau mus suranda ir matydamas aukštai užimamą poziciją mus gali vertinti palankiau bei svarstyti galimybę pradėti naudoti „Teamgate“ CRM produktą. O mes savo ruožtu stebime vartotojo paieškos procesą, taip suprasdami kokio IT produkto iš tikro reikia kliento verslui.“, – aiškina „Teamgate“ produkto eksporto vadovas Gražvydas Kaminskas.

Debesų kompiuterijos sistemų kūrėjų, „RackSpace“ atliktas tyrimas rodo jog per artimiausius šešerius metus net 90% programinės įrangos išlaidų bus skiriamos debesų kompiuterijos sistemoms diegti, kurios pasižymi ne tik lankstumu, yra lengviau instaliuojamos, bet ir sumažina sistemų išlaikymo išlaidas.

rank11

mm

Abe Dearmer

Abe has a vast experience running multiple SaaS companies and is an expert on all things Sales, Marketing and SEO.

Sales CRM Blog

A Sales CRM that keeps you well
organised.

Free 14-day trial

Try now

SUBSCRIBE
TO TEAMGATE BLOG

be the first one to get the newest industry updates

LEARN MORE ABOUT THESE TOPICS