lead capture form

Lead’ų generavimas su Teamgate Shuttle

Pateikiame Teamgate Pardavimų ir klientų aptarnavimo skyrių vadovo Gražvydo Kaminsko straipsnį apie naująjį Teamgate-LinkedIn Shuttle funkcionalumą. Straipsnis buvo publikuotas LinkedIn platformoje, tekstas yra neredaguotas.

***

Esu Gražvydas iš kompanijos Teamgate. Esu Geek’as, nes dievinu technologijas, naujoves ir įrankius, kurie padeda mėgautis savo profesine veikla. Šiandien trumpai noriu pasidalinti su Jumis puikia žinia – Teamgate CRM klientams sukūrė Teamgate-LinkedIn Shuttle. Kas tai?

Teamgate-LinkedIn Shuttle – tai Google Chrome naršyklės įskiepis (angl. extension), kurio pagalba, vieno mygtuko paspaudimu galiu savo norimo ir ieškomo kontakto duomenis persikelti iš LinkedIn į savo Teamgate CRM paskyrą. Kaip visa tai atrodo ir ką reikia daryti esame aprašę savo blog’e.

Kodėl toks Lead’ų generavimo būdas yra svarbus ir naudingas?

  • Galiu sutaupyti laiko duomenų įvedimui ir nepadaryti klaidų;
  • Shuttle suras reikiamą informaciją – vardą ir pavardę, bendrovės pavadinimą, telefono numerį ir el. pašto adresą (jeigu kontaktas juos yra įvedęs į savo LinkedIn paskyrą);
  • Vykdote eksportą? Jums svarbu surasti sprendimus priimančio žmogaus kontaktinę informaciją, todėl procesas bus paprastesnis;
  • Realiu laiku, t.y. sėdėdami konferencijoje, būdami prie stendo ir kalbėdami su potencialiu klientu, Jūs galite paprašyti jo vizitinės ir prie jo perkelti jo kontaktus į CRM, ir suplanuoti veiksmą, kurį darysite po susitikimo.

Teamgate-LinkedIn Shuttle

Rašydamas ir viešindamas apie šio įrankio galimybes, apeliuoju ne tik į proceso palengvinimą generuojant šaltus kontaktus (Lead’us). Apeliuoju į Jūsų, kaip pardavėjo, darbo etiką ir pardavimo procesą, kurį Jūs laikote pačiu geriausiu.

Vėliau, jeigu kas nors skaitys šį mano parašytą tekstą ir norės daugiau, pažadu parašyti kokį pardavimo procesą arba darbo etiką reikia palaikyti, kad procesas nuo lead’o generavimo ir sutarties pasirašymo būtų atliktas per trumpiausią laiką ir su didžiausia sėkmės konversija.

Dar truputis apie Lead’us. Atminkite – kontaktinė informacija ne visuomet yra pati svarbiausia. Itin svarbia informacija apie šaltą kontaktą (Lead’ą) aš laikau jautrios informacijos apie jį ar informacijos apie ketinimą pirkti, gavimą ir turėjimą. T.y. Ar jis atitinka mano ICP (Ideal Customer Profile) apibrėžimą ir ar jis, kaip šaltas kontaktas (Lead’as), turi galimybių būti konvertuotu į potencialią galimybę. Ar šaltas kontaktas (Lead’as) tik ieško savo problemos sprendimo, ar yra aiškiai įsivardijęs, ko konkrečiai jam reikia, o galbūt tai yra importuotos į CRM duomenų bazės šaltas kontaktas (Lead’as), apie kurį aš nieko nežinau ir reikės vykdyti telemarketingo veiksmus.

Teamgate-LinkedIn Shuttle Gif

Tad, norėdamas pasakyti daugiau apie Teamgate-LinkedIn Shuttle, nukrypau į Lead’o apibrėžimą, apie informacijos apie jį turėjimą ir gavimą, apie lead’o konvertavimą ir pavertimą švarios duomenų bazės dalimi, ir potencialia galimybe. Bet atminkite, kad dirbdamas pardavimuose, tu kiekvieną dieną turi įvertinti ar dirbi su teisingais ir potencialiais lead’ais ar šaltiniais, iš kurių jie ateina ir yra generuojami, konvertuojasi į pelningus sandorius, ar tik lieka neatsipirkusia investicija.

Viską galima išbandyti, tad bandykite. Šiai dienai aš siūlau išbandyti Teamgate-LinkedIn Shuttle. Žinoma, paslėpta yla iš maišo išlindo ir ji skamba taip: kad galėtumėte išbandyti Teamgate-LinkedIn Shuttle ir Lead’ų generavimą, Jums reikės išbandyti ir Teamgate CRM.

[cta title=”Spausk čia ir NET 14 dienų naudokis nemokamai!” link=”https://www.teamgate.com/lt/isbandyk/” btitle=”IŠBANDYK!”]

Tad, nuo ko pradėti:

  1. Paskaityti mano mintis
  2. Paskaityti blogo įrašą EN kalba
  3. Užsiregistruoti Teamgate puslapyje.
  4. Įsidiegti Teamgate-LinkedIn Shuttle į savo Google Chrome naršyklę (siųstis)
  5. Įsijungti savo LinkedIn ir susirasti žmones, kuriuos norite persikelti į savo Teamgate CRM paskyrą.
mm

Abe Dearmer

Abe has a vast experience running multiple SaaS companies and is an expert on all things Sales, Marketing and SEO.

Sales CRM Blog

A Sales CRM that keeps you well
organised.

Free 14-day trial

Try now

SUBSCRIBE
TO TEAMGATE BLOG

be the first one to get the newest industry updates

LEARN MORE ABOUT THESE TOPICS